9 de nov. 2016

Propera lectura 24 de novembre



Ens trobarem el 24 de novembre amb la segona lectura. En aquesta ocasió comentarem "Memòria d'uns ulls pintats" de Lluís Llach.

Més informació


Bloc Des de la meva riba (comentaris sobre la novel·la)

Biogragia LLuis Llach

Primera lectura de la temporada

El passat 27 d'octubre, vam poder comentar amb la nostra companya Àurea la seva  novel·la "Los Crisantemos". Tothom va considerar que era una obra que destil·la detalls, amb una trama ben lligada i a qui els personatges, narrats com a membres d'una mateixa família, viuen situacions que reflecteixen els mals de la societat: drogues, maltractaments, infidelitats, homosexualitat, accidents, alzheimer, parkinson, etc.


A destacar el llenguatge ric dels seus personatges i la delicadesa amb que tracte certs temes, com ara els darrers dies de la vida de la protagonista. També va cridar l'atenció els lligams que l'autora fa amb les dates i les festes religioses.



Sembla ser que l'Àurea ja té molt avançada la seva següent novel·la. Ens va comentar que quan escriu ha de saber com comença i com ho vol acabar i després ja ordeix la trama. Doncs esperem que l'acabi aviat per poder gaudir de la lectura.