12 de des. 2016

La propera trobada per al 2017



El 26 de gener del 2017, farem la primera trobada de l'any nou. En aquesta ocasió parlarem d'un llibre totalment diferent. Serà una novel·la policíaca titulada "El Jardín de bronce" de Gustavo Malajovich.



L'autor


Gustavo Malajovich (1963), es un arquitecte, professor, i escriptor argentí. El 2002 la seva vida professional va fer un canvi quan va ser convocat per Damià Szifrón per col·laborar en els guions de "Los Simuladores", una obra de ficció de la televisió argentina que va tenir molt èxit.
Després es va centrar definitivament en escriure guions per a diversos programes. Actualment escriu per  a la televisió argentina i per a l'espanyola, a més de fer de docent en el Centro Cultural Rojas... 
El jardín de bronce (2012) és la seva primera novel·la, començament d'una saga d'aventures protagonitzada per Fabià Danubio.



L'obra
La vida d'un home pot canviar en un segon. Això és el que li passa a l'arquitecte Fabià Danubio quan Moira, la seva filla de quatre anys, desapareix sense deixar rastre. La nena i la seva cuidadora havien d'anar a una festa d'aniversari, però no hi van arribar mai. Així comença per a Fabià un viacrucis que durarà anys.